På grund af alvorlig sygdom i firmaet:

  • HvepseEksperten.dk og for: hvepse.dk

Så overtager andre firmaer alle fremtidige ordrer. Kontakt dem sådan:

Nyheds brev August Måned - Slutningen

Der har ikke været ret mange hvepseboer i nordsjælland og københavn i sidste hvepse år. Dette kan skyldes det kolde forår, og mangel på fødeemner (har du måske set mange myg og fluer i år ? )
Men omvendt har jeg været ude hos kunder i specielle områder hvor der sad 6-8 hvepseboer rundt omkring huset. Nå, men det er forhåbentlig bare et af disse udslag i insekt bestanden, der forekommer.

De første hvepseboer er allerede ved at gå i opløsning, hvilket er lidt tidligere for årstiden.

Det er typisk den hvepseart, der bygger frit i buske, træer, carporte, udhuse og under udhængs brædder.

Hvis der allerede nu er stærkt reduceret trafik, kan du vente ca. 3-4 uger, så går boet i opløsning af sig selv.

Dette gælder ikke, hvis der er meget trafik tæt inde ved muren oppe i nærheden af taget, for så er der stor chance for at boet fortsætter til september, oktober måned, da det er en af de hvepsearter der bygger kæmpe boer oppe på selve loftet.

Jeg har sågar været ude at fjerne et enormt stort hvepsebo i november måned, selv om jeg sagde til kunden at de ville uddø af sig selv ligeså snart frosten kom.

Men i kundens tilfælde, var hvepsene begyndt at trænge ind i huset, hvilket kan være et tegn på at boet er på vej til at gå i opløsning.

Jeg fik godt nok mange stik den dag, da hele hvepseboet røg lige nede i hovedet på mig, på grund af tyngden. Hvepsene havde åbenbart heller ikke læst at de ikke kan stikke gennem bidragten :-))) (det kan de godt, fandt jeg ud af)

Du kan læse mere i nyhedsbrevene for: